FIBS

Sustav funkcionira kao recommendation tool za banke i financijske institucije

FIBS

Recommendation tool za banke i financijske institucije - sustav koristi algoritme umjetne inteligencije kako bi prepoznao kojim klijentima odgovaraju pojedini proizvodi i ponude. 

FIBS rješenje vodi brigu o potrebama i mogućnostima svih klijenata banke, podrazumijevajući korporativne vrijednosti predanosti klijentima, inovativnosti i znanja, pouzdanosti i odgovornosti, te etičnost i transparentnost.

FIBS nudi personalizirano financijsko vođenje u stvarnom vremenu posvećeno svakom pojedinom klijentu Vaše banke, bez vremenskih i prostornih ograničenja koje korisnik susreće u poslovnici.

Zamislite da svakome od Vaših klijenata možete dodijeliti vlastitog osobnog bankara koji će voditi brigu o njegovim potrebama, ispuniti potrebe i očekivanja, te nastaviti graditi povjerenje. Sve to putem web stranice 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu. Upravo to nudi FIBS rješenje: povjerenju koje dolazi iz dugoročno stabilnih i kvalitetnih odnosa s klijentima temeljenim na dijalogu, transparentom poslovanju i kvaliteti proizvoda i usluga, ono dodaje novu dimenziju inovativnosti i posvećenosti klijentu.

Jačanje povjerenja i unaprjeđivanje odnosa sa klijentima u interakciji s Bankom putem sustava FIBS donijeti će novi zamah napretku poslovanja.

Doprinos uspjehu u poslovanju kroz aktivnosti u segmentu društvene odgovornosti i doprinosu održivom razvoju brzo će biti vidljiv i u financijskim rezultatima.

Detaljnije probleme iz domene koje FIBS rješava možete vidjeti u Fintech

Testimonials