Inteligentna kolica

Pomoću sustava Shop & Touch moguće je u prvom redu personalizirati kupnju pri čemu kupac ima kontrolu samog procesa kupnje, što znači da na će zaslonu uvijek biti vidljivo gdje se nalazi u centru i moći će putem navigacije doći do željenog proizvoda. Kupac također „stavlja“ artikle u virtualnu košaricu (putem barkode čitača). Moguće je isto tako i pretraživati artikle po ključnim riječima u tražilici, pretraživati artikle po katalogu ili akcijskom katalogu i sl.

 

Shop & Touch projekt

Na projektu je posljednjih godina radio tim hrvatskih stručnjaka iz različitih polja znanosti koji su uz pomoć korištenja najnovijih svjetskih tehnologija uspjeli osmisliti inovativan i kreativan proizvod, i to ne samo za naše, već i za svjetske prilike. Naša platforma integrira različite tehnologije uključujući RFID, barkodove, bežične komunikacije, podsustave za obradu i analizu podataka, te podsustave za integraciju s postojećim informacijskim sustavima prodajnih centara.

 

 

 

 

 

Inteligentna kolica za ugodniju kupnju

 

Shop & Touch sustav je jedinstven i kreativan inovacijski projekt koji je zapravo novina na hrvatskom i svjetskom tržištu. Namjena sustava je u prvom redu osigurati što ugodniju i lakšu kupnju potrošačima u velikim prodajnim centrima uz značajnu uštedu vremena. Namjena sustava je također i marketinške prirode, točnije omogućava oglašivačima mogućnost interakcije sa kupcima na samom mjestu kupnje. Naš sustav inteligentnih kolica se brzo i jednostavno postavlja na već postojeća kolica u prodajnim centrima, te nije potrebna nikakva dodatna nadogradnja.

Lagan je za korištenje čak i za korisnike koji inače ne koriste računala te tako predstavlja idealnog pomoćnika pri svakodnevnoj kupnji.

 

Inteligentna kolica (Smart carts tehnologija) opremljena su s:

 

·         10,2-inčnim zaslonom osjetljivim na dodir koji služi za jednostavnu komunikaciju s kupcem, a nalazi se na ručki kolica

·         RFID čitačima za određivanje položaja kolica unutar prostora prodajnog centra i navigaciju do željenog artikla

·        Barkode čitačem za artikle koji kupcu prikazuje detalje o očitanom proizvodu, poput cijene, roka trajanja, kalorijskih vrijednosti ili bilo koje druge informacije koju proizvođač želi podijeliti s kupcem

 

Koristeći inteligentna kolica, kupac u bilo kojem trenutku može na zaslonu na svojim kolicima vidjeti sve informacije vezane za kupnju.

 

Informacije

Trenutno tražimo više radnika iz IT područja za rad u Splitu ili Zagrebu. 

Tražene pozicije su:  

  • sistem tester,
  • inženjer računalnog vida,
  • administrator baze,
  • programer,
  • sistem inženjer,
  • inženjer i arhitekt strojnog učenja,
  • big data analitičar.

Detalji su dostupni na oglasima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te MojPosao, link https://www.moj-posao.net/Profil-Poslodavaca/467684/

 

Kontakt

  • Adresa: Šegedinova 23A, 21 000, Split, Hrvatska

  • Tel: +385 21 374 721

  • Email: posao@husar.hr

Zaštita osobnih podataka

Vaše osobne podatke ne dijelimo, ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Husar d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

 

Osobne podatke prikupljamo prvenstveno radi:

- što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit

- osiguranja pružanja tražene usluge

- obrade prijava za radna mjesta u Husar d.o.o.

 

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka o vama držimo na našim sustavima. Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

 

Slanjem vašeg maila prihvaćate gore navedene uvjete.

Idi na vrh