Pretraživanje

 

Kupci će uz pomoć opcije pretrage moći brzo i jednostavno pronaći svaki proizvod koji ih zanima, te pročitati kratki opis tog proizvoda, bez traženja djelatnika prodajnog centra za pomoć. Uz pomoć virtualne tipkovnice kupac pretragu može obavljati prema različitim ključnim riječima kao što su vrsta proizvoda, ime proizvoda, ime proizvođača i sl.

Nakon što pronađe proizvod koji želi kupiti, kupac će moći pogledati mapu prodajnog centra s točnom navigacijom do police sa željenim proizvodom kao i dodati ga u košaricu.

Kao mogućnost zakupa nudimo potencijalnim klijentima pojavljivanje artikla kao prvog u tražilici pri pretraživanju po ključnoj riječi kako bi Vaš proizvod bio istaknut i izdvojen među ostalim konkurentskim artiklima.

 

Učinak će zasigurno zadovoljiti klijente s obzirom na logičnu pretpostavku da će kupac vrlo vjerojatno kupiti Vaš proizvod pošto nije imao čistu predodžbu o tome koju marku proizvoda želi. Pretraživanjem je došao blizu cilja kupnje i samim time artikal koji je postavljen na prvu poziciju ima najveću vjerojatnost da će ga kupiti prosječan kupac.

Informacije

Trenutno tražimo više radnika iz IT područja za rad u Splitu ili Zagrebu. 

Tražene pozicije su:  

  • sistem tester,
  • inženjer računalnog vida,
  • administrator baze,
  • programer,
  • sistem inženjer,
  • inženjer i arhitekt strojnog učenja,
  • big data analitičar.

Detalji su dostupni na oglasima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te MojPosao, link https://www.moj-posao.net/Profil-Poslodavaca/467684/

 

Kontakt

  • Adresa: Šegedinova 23A, 21 000, Split, Hrvatska

  • Tel: +385 21 374 721

  • Email: posao@husar.hr

Zaštita osobnih podataka

Vaše osobne podatke ne dijelimo, ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Husar d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

 

Osobne podatke prikupljamo prvenstveno radi:

- što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit

- osiguranja pružanja tražene usluge

- obrade prijava za radna mjesta u Husar d.o.o.

 

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka o vama držimo na našim sustavima. Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

 

Slanjem vašeg maila prihvaćate gore navedene uvjete.

Idi na vrh