O nama

Husar d.o.o. je prva hrvatska tvrtka specijalizirana za sustave inteligentnih kolica za kupovinu i oglašavanje na njima. Svojim inovativnim idejama želimo pridonijeti razvoju oglašivačke industrije te omogućiti svojim klijentima najbolju moguću uslugu.

Osnovani smo 2008. godine u Splitu, a od tad ustrajno radimo na osmišljanju novih i kvalitetnih projekata, širimo tržište i pronalazimo nove partnere. Razvoj smo svih ovih godina temeljili na inovativnosti i kreativnosti, te njegovanju timskog duha među zaposlenicima kao glavnom pokretaču našeg uspjeha.

Odgovornost i briga za naše korisnike, profesionalnost i povjerenje temelj su naše poslovne filozofije. Ove vrijednosti određuju način našeg poslovanja, odnose s partnerima i klijentima,  te naš pristup pri rješavanju svih poslovnih zadataka. One određuju naše principe u poslovanju, te odnos prema poslovnoj okolini.

Zahvaljujući našim stručnjacima s mnogo teorijskog znanja i praktičnog iskustva u mogućnosti smo osmisliti najbolje marketinške strategije za naše klijente, te uspješno ostvariti i najzahtjevnije projekte. Uvijek smo spremni ponuditi najbolja inovativna oglašivačka rješenja, prilagođena specifičnim potrebama naših klijenata.

 

Naša misija

Želimo omogućiti svim našim partnerima brzo unapređenje poslovnih rezultata kroz inovativne načine oglašavanja i učinkovito korištenje vodećih svjetskih informatičkih tehnologija. Naša misija je da u okruženju povjerenja i suradnje vodimo uspješnu tvrtku, temeljenu na znanju i radu kao osnovnim poslovnim vrijednostima

 

 

Informacije

Trenutno tražimo više radnika iz IT područja za rad u Splitu ili Zagrebu. 

Tražene pozicije su:  

  • sistem tester,
  • inženjer računalnog vida,
  • administrator baze,
  • programer,
  • sistem inženjer,
  • inženjer i arhitekt strojnog učenja,
  • big data analitičar.

Detalji su dostupni na oglasima Hrvatskog zavoda za zapošljavanje te MojPosao, link https://www.moj-posao.net/Profil-Poslodavaca/467684/

 

Kontakt

  • Adresa: Šegedinova 23A, 21 000, Split, Hrvatska

  • Tel: +385 21 374 721

  • Email: posao@husar.hr

Zaštita osobnih podataka

Vaše osobne podatke ne dijelimo, ne prodajemo, ne iznajmljujemo, niti stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez Vašeg pristanka. Husar d.o.o. ne odgovara za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile, ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite Vaših podataka, ali jamči da će pogreška biti otklonjena, ukoliko je to moguće, čim prije.

 

Osobne podatke prikupljamo prvenstveno radi:

- što učinkovitijeg odgovora na Vaš upit

- osiguranja pružanja tražene usluge

- obrade prijava za radna mjesta u Husar d.o.o.

 

Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka o vama držimo na našim sustavima. Možemo na Vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno nam se javite.

 

Slanjem vašeg maila prihvaćate gore navedene uvjete.

Idi na vrh